Mit főzzek holnap ebédre?
Figyelt kérdés
Nincs ötletem :( A napokban volt:rántott hús,zuza pörkölt,nokedli,sárgaborsó főzelék,virsli,spagetti,húsleves,paradicsomleves :)
Holnap sütök máglyarakást,de kéne még valami könnyű leves és husos második.
2014. okt. 25. 17:24
1/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a tojásos husos salit ami annyiból áll hogy megfőzöl pár tojást és meghámozod és felvágod kis darabokra,sütsz pipihusit azt is felszeletelgeted (gyorsabban sül hogyha eleve feldarabolgatva sütöd meg)és egykis saláta egy kis majonéz és kész is! De ha nem tetszene az ötlet kérdezd meg a háztájiakat mit ennének! ;) remélem segítettem!
2/9 anonim válasza:
Gondolom már vásárolni nem mész. Nézz körül mi van otthon, egy kevéske húsból is lehet egy könnyű ragulevest készíteni, ha vannak otthon zöldségfélék, netán gomba is.
másodiknak valami tokányfélét ajánlanék, ami nem pörkölt, de mégis finom húsétel tésztával vagy rizzsel.
vagy mustáros-hagymás (ma este bepácolt ) rántotthús, petrezselymeskrumplival, valamilyen salátával.
nem tudom milyen húsod van, esteleg a göngyölthús is finom lenne.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
mustáros-mézes sülthús,krumplipürével és kaporszósszal. nálunk ma ez volt a vendégseregnek és nagy sikere volt.
5/9 anonim válasza:
Csatlakozz egy Facebook csoporthoz, ott folyamatosan jonnek a jobbnal jobb otletek. Pl. Olcso de kiados receptek, Sussunk fozzunk, stb
7/9 anonim válasza:
Nálunk öszibarackleves lesz, utána sült csülök velesült krumplival meg vegyes zölségkörettel.
8/9 anonim válasza:
Én egyszer csináltam olyat hogy csirkemellet alaposan kiklopfoltam, paníroztam de nem a szokásos módon hanem liszt, tojás, reszelt sajt (zsemlemorzsa helyett) ezt belefektettem egy kisebb tepsibe, egy kis adag reszelt sajt a tetejére, ezt még 2x megcsináltam és a tetejére kicsit vastagabb rétegben sajt. Tehát 3 sor hús, 3 sor sajt. Be a sütőbe, a csirkemell hamar megsül, rápirítod a sajtot és isteni finom. Csinálhatod csirkecombból is csak akkor kicsit alacsonyabb hőfokon tovább süsd és a végén vedd feljebb hogy a sajt rápiruljon. Köretnek egy kis rizs. Leves meg legyen valami krémleves, mondjuk fokhagymakrémleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!