Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerül a kenyerem?

Miért nem sikerül a kenyerem?

Figyelt kérdés

Rágós lesz, ha belenyomom az ujjamat belapul és nem ugrik vissza. Nem nyers, de mégsem jó az állaga.

Többször sütöttem már korábban géppel, anélkül is és nem volt ilyen problémám. Valami baj van a lisztekkel?

2010. jan. 23. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahány malom,annyiféle liszt.Lehet ez a baj,vagy az élesztő nem jó,vagy valamit változtattál a bevált recepten.
2010. jan. 23. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

liszt is lehet rossz, és a recept is! sőt, valszeg a recept a rossz!

van 2 oldal, ahonnan én speciel nem töltöttem le jó recepteket (nem sikerült jó álagúra a kenyér), de amúgy nagyon sok hasznos tanács van rajtuk(annyit azért hozzátennék "mentségükre", hogy a gépek is nagyon eltérőek: az, ami az egyik géphez szuper, a másikhoz pocsék.)

Régen kaptam egy kenyérsütős könyvet, vicky smallwood írta, azok a receptek nekem nagyon beváltak.

szóval, az oldalak (nem benned van a hiba, keresgélj, hamarosan minden sikerül!!!):

[link]

[link]

2010. jan. 26. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:

bocsánat, látom, hogy a recepted változatlan...

volt, aki írta egy kenyérsütős oldalon, hogy a hőmérséklet is befolyásolja a dolgokat (ha túl meleg van, vagy ha túl hideg). valószínűleg a liszted és/vagy az élesztőd nem megfelelő.

2010. jan. 26. 15:49
 4/5 anonim válasza:
SZAR A LISZTED
2010. jan. 27. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
milyen lisztet vegyek és hol???
2010. jan. 28. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!