Miért nem sikerül a kenyerem?
Rágós lesz, ha belenyomom az ujjamat belapul és nem ugrik vissza. Nem nyers, de mégsem jó az állaga.
Többször sütöttem már korábban géppel, anélkül is és nem volt ilyen problémám. Valami baj van a lisztekkel?
liszt is lehet rossz, és a recept is! sőt, valszeg a recept a rossz!
van 2 oldal, ahonnan én speciel nem töltöttem le jó recepteket (nem sikerült jó álagúra a kenyér), de amúgy nagyon sok hasznos tanács van rajtuk(annyit azért hozzátennék "mentségükre", hogy a gépek is nagyon eltérőek: az, ami az egyik géphez szuper, a másikhoz pocsék.)
Régen kaptam egy kenyérsütős könyvet, vicky smallwood írta, azok a receptek nekem nagyon beváltak.
szóval, az oldalak (nem benned van a hiba, keresgélj, hamarosan minden sikerül!!!):
bocsánat, látom, hogy a recepted változatlan...
volt, aki írta egy kenyérsütős oldalon, hogy a hőmérséklet is befolyásolja a dolgokat (ha túl meleg van, vagy ha túl hideg). valószínűleg a liszted és/vagy az élesztőd nem megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!