Miért nem sikerül a tojás?
Figyelt kérdés
Most költöztem össze a párommal, és panaszkodik, hogy túl keményre főzöm a tojást. De hiába főzöm sokáig, sose puhul meg! Mi lehet a baj?2011. aug. 21. 13:54
1/8 anonim válasza:
ez komoly?
épp ez az hogy kevesebb ideig főzd
2/8 anonim válasza:
Forrástól számítva kb. 10 percig kell főzni.
Tudod, a tojás eredetileg nem "kemény". Nem az a titka, hogy minél tovább főzöd, annál puhább lesz. Ez nem krumpli! :D
3/8 Beliel válasza:
Kevesebb ideig főz. Hideg vízbe belerakod alágyújtasz a legkisebb rózsán és 15-17 perc után kész is a lágy.
4/8 anonim válasza:
a lágy tojás úgy készül, hogy forrásban levő sós vízbe(ami bugyog) teszed egy kanál segítségével óvatosan a tojás/oka/t, és onnantól kezdve 3 perc alatt van kész. mérd az időt, öntsd le róla a forró vizet, és folyass rá hideget, és ebben álljon egy kicsit. Így a közepe lágy marad. Minél tovább főzöd a tojást, annál keményebb lesz.
Nem tudom kamu kérdés-e, de gyanús.
5/8 anonim válasza:
Mondd meg a párodnak, hogy főzze meg magának...
6/8 anonim válasza:
Itt az égvilágon senkinek nincs humorérzéke?
Végre egy kérdés, ami nem egy idióta 14 éves trollkodása és mégis nagyon megmosolyogtató. :)
8/8 anonim válasza:
gondolom Te vagy az,aki nem régen meg a kukoricát főzte egész este,meg egész éjjel,és még másnap délelőtt sem volt puha...kicsit uncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!