Ha ételt sajtos basamell mártással vonok be és úgy sütöm, feltétlenül kell bele a tojás sárgája?
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 23:56
1/4 anonim válasza:
Besamelmártásba én még soha nem tettem tojás sárgáját, de lehet, hogy én vagyok elmaradva.... Nekem így is ízlett mindenesetre.
2/4 anonim válasza:
A besamel mártásban nincs tojást, csak vaj, liszt, tej, só, bors.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszönöm a válaszokat!
A szakácskönyvembe olvastam hogy ételre rá sütjük (úgy írja
gratinírozás), akkor kell bele tojás.
Viszont amikor konyhalányként dolgoztam, sokszor csináltunk ilyet, de nem rémlett hogy a szakács tett volna tojást ilyenkor a besamellbe, ezért kérdeztem.Hogy vajon én emlékszem rosszúl, vagy tényleg nem muszáj bele.
2011. okt. 30. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!