Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Titán bevonat, tömör titán,...

Csatrad kérdése:

Titán bevonat, tömör titán, vagy gyémánt bevonat a legjobb fazéknál?

Figyelt kérdés

Új fazekat vennék és nem sajnálom rá a pénzt. Nagyon fontos volna nekem a ragadásmentesség, mert ha nincs rajta, akkor a hagyma az olajpára meg egyéb darabkák folyton ráégnek szinte azonnal a fazék oldalára, azt vakarni kell egy csomót mire lejön, ha lejön.


Valakinek van valamilyen tapasztalata ezekkel az újfajta bevonatokkal?



2014. szept. 20. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Parasztvakításnak biztosan jók, mindenesetre nem nagyon értem mitől tapadna kevésbé a titán a rozsdamentes acélnál.
2014. szept. 20. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 mustafa33 ***** válasza:
gyémánt bevonat? ☺ ☺ ☺
2014. szept. 21. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
ennyire el van maradva magyarország?
2014. szept. 21. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
LoL, akkor vegyél gyémánt edényt, beképzelt nyugati f#sz.
2014. szept. 21. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 mustafa33 ***** válasza:
És így kínálják a "dílerek" : Dik má more, hát vegyed má meg, ijent nem kapsz a bótba erre igazi 24 karátos gyémánt van ráolvasztva oszt azé nem íg oda benne a gója.
2014. szept. 21. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

"ennyire el van maradva magyarország?"


Baxus, azért annyira ne legyél már külföldre szakadt hazánkfia, hogy kisbetüvel irod Magyarországot.....

2014. szept. 21. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:

Bocsánat, nem voltam teljesen magamnál mikor írtam. Kiderült azóta, hogy a titán bevonatos igazából csak egy közvetítő vékony réteg nem ér se a tűzhöz se a kajához, és fán kívül bármi azonnal lekoptatja. A tömör titánnak jó a hőelosztása ennyi, nem is tudom minél lenne jó talán kuktánál töltött káposztához, de nem éri meg szerintem. A gyémántról még mindig nem tudtam kideríteni semmit, csak, hogy egy svéd cég gyártja egyedül és kész. Az ügye kizárt, hogy igazi gyémánt logikus, valamiért nem erőltetik tisztázni, hogy ipari gyémántról van szó. Szóval abból itélve lehet tényleg paraszt vakítás, de attól függetlenül még lehet egy nagyonjó fazék és nekem az kell.

Magyarral kapcsolatban a kultura jó ott nőttem fel, de a "szituáció" brutál rossz én se önszántamból hagytam ott a bánatba.

2014. okt. 3. 00:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugye nem hiszed el ezt a titános maszlagot? A legjobb hővezető a réz és az aluminium meg az ezüst. A titán csak k...a kemény. Egy edénynek pont nem szabad jó hővezetőnek lenni, mert azonnal beleég a cucc. Inkább jó hőntartónak és hőelosztónak kell lennie, ezért van vastag talpa a jó edénynek.

Gyémánt bevonat? Szerinted mennyibe kerülne?

Inkább keres egy ismert márkát, pl. Zepter. Abban bízzál, ne a hirdetésekben.

2014. okt. 3. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Most olvasom jobban. Lekoptatható titánréteg? Hányas voltál fizikából? Keresd ki a wikipedián a titán címszót. Tanulni sosem szégyen.
2014. okt. 3. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyémánt bevonatosak a PANASONIC kenyérsütői is, valószínűleg ipari gyémántról lehet szó. Vagy valamiféle fantázia név a Diamond-fluoro bevonat.
2020. márc. 12. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!