Blaumann kerámia serpenyő bevonat? SOS
Sziasztok!
Vásároltam egyet egy, elmostam, de nézegettem és pici apró fekete pöttyök voltak rajta, néztem, hogy ha picit a körmömmel megpiszkálom lejön szépen. Azért néztem annyira, mert több helyen néztem már és sok helyen bizony kirakják a teflonosakat is úgy, hogy már le van pattogva belőle...... Szóval úgy voltam vele biztos lehetett rajta a csomagolás során valmai apró szemcse.
Aztán a szélén a lámpa felé fordítva egy papír törlő segítségével, illetve a körmömmel, ami papírtörlős volt, tehát nem direktbe a körmömmel, megkapirgáltam az oldalát, szélét egy pici helyen, akkor látom , hogy csillogós valami jött le. A papírtörlő csillogós lett. MOst akkor ennyi volt a csúszásgátló bevonat????? Mert a kerámia szépen ott van.
Nem vakargattam :) ennyit egy kavargatás közben is hozzákoppan a fakanál, vagy egy hőálló műanyag kanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!