Van valakinek Delimano Ceramica serpenyője? Mik a
tapasztalatai, tényleg nem tapad, ég le benne az étel?
1/30 anonim válasza:
Véleményem szerint az ilyen serpenyők 70%-a hamisítvány így ha valóban nem akarsz kidobni 5000-forintot akkor a megbízhatóbb tefal-t vedd meg. Persze ez csak egy lehetőség a döntés rajtad áll.
2011. nov. 29. 20:30
2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, Tefal serpenyőket szoktam venni, de 2 év alatt tönkremegy a bevonat és nem is túl egészséges a teflon miatt. Gondoltam kipróbálnám ezt a serpenyőt, csak előtte olyan vásárló véleményére is kíváncsi vagyok, aki próbálta már "élesben".
Barátnőmnek, anyósomnak, anyumnak, nagymamámnak és véééééééééééégre nekem is ilyenem van :)) Miután ők imádják, én is vágytam rá és most karácsonyra meg is kaptam az egész készletet. Még nem használtam, mert még tele vagyunk kajával, de a családban mindenki elégedett vele, aki használja.
2011. dec. 27. 15:04
4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a pozitív értékelés kedves utolsó válaszoló! Én anyukámtól kaptam egy Delimano tepsit karácsonyi ajándékként, de még nem volt időm kipróbálni. Nagy meglepi volt, mert ő nem is sejtette, hogy ilyen edényt, serpenyőt szeretnék. Remélem tepsi formájában is remekül fogom tudni használni. Ha beválik, veszek hozzá serpenyőket is.
Szia!!
Én már több ízben is kipróbáltam!!
Főztem csirkepörköltöt, a fazékban hagytam a maradékot, 2 nap múlva "mostam" el, pontosabban ahogy a reklámban láttam :D, letöröltem papírtörlővel, és GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰEN lejött MINDEN!!!!!!!!!!!!!!! Nem tapadtak oda az oldalára a zsírcseppek!!
Ja!
Tegnap sütöttem palacsintát! Olaj nélkül!!!(a tésztájába tettem 1 ek.val) Cukorral!! És NEM égett oda egy sem!!
Nekem ez a legnagyobb sikerélményem palacsintával!!!:D
Már most imádom ezeket az edényeket!! Csak ebben fogok főzni mindent!!
2011. dec. 30. 13:58
2. voltam, szóval azóta ezeket csináltam vele :)))
2011. dec. 30. 13:59
7/30 A kérdező kommentje:
Szkeptikus voltam az agyonreklámozott termékekkel kapcsolatban, de ez tényleg jó! Mindenféle kivajazás, kilisztezés stb. nélkül sütöttem a tepsiben piskóta féle kevert tésztát. Egyáltalán nem tapadt le, szépen elvált oldalt, alul és elmosni is egyszerű volt, pikk pakk megvoltam vele. Na elkezdek gyűjteni a palacsintasütőre és a wokra is!
2012. jan. 13. 18:16
Hosszú szemezgetés után én is belvágtam a delimano edénycsaládba. Nem bántam meg, eleinte szkeptikus voltam, de maximálisan megéri az árát. Tegnap grilleztem vele, a végén csak áttöröltem az egészet, nem kellett hozzá még víz sem, nem kellett beáztatni, kapargatni stb. Az tudja csak értékelni, aki aktív sütő-főző, és tudja hogy mi a különbség... Igaz hogy nem olcsó, de mindennek megkérik az árát... Amúgy öt év gari van rá. Aki teheti próbálja ki.
2012. febr. 4. 10:40
10/30 anonim válasza:
Tényleg nagyon klasszak, bár az elején én is szkeptikus voltam. De imádom őket! palacsintasütő, serpenyő, lábas ... imádom, hogy még a tarhonya sem ragad az edényhez. Palacsinta szintén zenész!Igaz, hogy van ára, de megéri!!!
épp most üzletelek wok és tepsi-ügyben!
2012. ápr. 19. 14:50
Kapcsolódó kérdések: