Van valakinek Delimano Ceramica serpenyője? Mik a
tapasztalatai, tényleg nem tapad, ég le benne az étel?
11/30 A kérdező kommentje:
Most a Metroban pontgyűjtő akció keretében 50%-os áron lehet venni termékeket, és a legutóbb már az Auchanban is láttam, hogy árulják. Nekem még csak 1 tepsim és 1 lábasom van, de mindkettőt imádom. Palacsintasütőre és wokra gyűjtök még nagyon.
nekem van, imádom. Alig kell mosogatni, nem ég bele, ajánlani tudom csak!! Drága, de megéri, ha eredetit veszel és nem hamisitványt
2012. aug. 9. 14:50
13/30 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én hamisítványt vettem az Auchanban? Tepsim és lábasom van, azokat kaptam és imádom őket. Vettem közel 5 ezerért palacsintasütőt, de korántsem olyan minőségű, mint a másik két termék, a múltkor tükörtojást csináltam benne, úgy leégtek, alig bírtam felkaparni. Létezik, hogy eredeti csomagolással, receptfüzettel ellátott termék hamis lenne? A palacsinta nem ég le, de olajat azért kell alátennem a sütéskor.
Nekem Delimano-m van és abban nem ég oda semmi.
Viszont: anyósomtól kaptam egy serpenyőt -papírokkal, mindennel, csillivillin együtt, és nem igazán tudom letakarítani az égett olajat róla, míg a delimano-ról szó szerint csak papírtörlővel letörlöm!
Szóval tuti van különbség a márkák között.
2012. aug. 11. 22:02
15/30 A kérdező kommentje:
Na de én is Delimano palacsintasütőt vettem az Auchanban! Viszont a másik két edényemmel sokkal jobban meg vagyok elégedve. Erről meg én is alig tudom lesikálni az olajat a palacsintasütés után. A tojás meg leégett benne.
16/30 anonim válasza:
Én is kaptam az Auchanból Delimano grill serpenyőt mindenféle papírral ... Ez volt a nagy álmom, család összedobta.. Most meg szídják magukat, hogy miért nem a Tefalt vették, mert úgy odaégett a kaja ( Pedig mindent a leírás szerint csináltam), hogy azóta sem tudom leszedni. Semmivel :-((( Áztattam, ecetet melegítettem benne.. semmi :-((
2012. szept. 2. 20:54
17/30 anonim válasza:
Delimano serpenyőm van, csalódtam benne. Leégett benne a kenyérszalonna, amit beletettem. Rántott húst nem szabad benne sütni, mert a felfröcsögő olaj ráég a kerámiára és alig lehet leszedni. Ezen kívül olyan vékony réteg kerámiát tettek rá, (spóroltak vele) hogy megsérült az edény alja, és már ki lehet dobni. 2 hónap használat után.
Inkább választom az INOX edényeket, azok nem sérülékenyek.
2012. dec. 30. 12:33
18/30 anonim válasza:
A Ceramikor sem jobb, mint a Delimano. Csak a reklámjuk jó ezeknek a termékeknek, semmi más. Pénzlehúzás!!!
2012. dec. 30. 12:34
19/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Aki meg van elégedve a delimano termékekkel: ti hol vettétek? Ahogy olvastam azt szűrtem le, hogy ettől is függ... ( pl Auchan nem nyert) Mert én is nézegettem már neten, a saját honlapján!
2013. ápr. 25. 11:14
20/30 A kérdező kommentje:
Szia! Én két edényt az anyukámtól kaptam, azokkal semmi gond, viszont palacsintasütőt az Auchanban vettem, eredeti(nek látszó) csomagolással, receptfüzettel stb. jódrágán, na azt már ki is kellett dobnom. Kb. a harmadik alkalommal már letapadt benne a palacsinta, ráégett az olaj is és 10x sem tudtam használni. Anyukám rendelte a tvshoppon vagy min keresztül.
Kapcsolódó kérdések: