Hogyan tisztítod a (natúr, nem mázas) Pataky tálat, hogy ne maradjon benne az étel szaga?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 09:26
1/2 anonim válasza:
Feloldasz egy kevés Jar mosogatószert vízzel és azzal hagyod ázni a tálat, mint mielőtt sütni akarsz benne.
2/2 anonim válasza:
A mosogatószerrel szerintem az a baj, hogy mégiscsak vegyszer megy az agyagpórusok közé. Én higított ecettel, vagy citromlével szoktam semlegesíteni az ételszagot. Persze áztatás után ezt is tiszta vízzel át kell még öblíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!