Mi a véleményetek a következő fondant receptről?
Figyelt kérdés
"Hozzávalók:
20 dkg cukor
1 dl víz
5-6 dkg vaj
Elkészítés:
A cukrot egy edényben világosbarnára pirítunk, majd hozzáadjuk a vizet, és sűrűre főzzük. A tűzről levéve kavargatjuk, míg opálos lesz. Ekkor hozzákeverjük a vajat. Francia krémes tetejére tökéletes."
Valaki próbált már hasonlót? Mennyire kezelhető?
2014. júl. 17. 17:49
2/5 A kérdező kommentje:
És hogy kell kezelni? Ezt is ugyanúgy ki kell nyújtani, mint a többit?
2014. júl. 17. 19:07
3/5 anonim válasza:
Ez hagyományos folyékony fondán recept. Olyan, mint ami a minyonok tetején van. Elkészítve sűrűn folyó állagú, mikor rásimítod a sütemény tetejére késsel/sütilapáttal, akkor kenhető, de levegőn megszilárdul.
Ez nem a nyújtható fondán recept, ha olyat szerettél volna.
4/5 anonim válasza:
Ez fondán recept. Amire te gondolsz, amit nyujtani lehet, az fondant.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pont ilyet szeretnék készíteni, amit nem kell nyújtani. Ez tökéletes lesz akkor.
2014. júl. 17. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!