Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csinaltatok mar? (torta)

Csinaltatok mar? (torta)

Figyelt kérdés

Szeretnek csinalni egy fondant bevonatu kidiszitett tortat,es ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem:

-ha fondan formakat szeretnek felragasztani a feluletre akkor az vizbol es cukorbol van?

-a piskota tortat mivel szoktak kulsoleg beboritani? + valakinek valami jo recept a tortahoz?

-habnyomot cukorbol+tojasfeherjebol lehet kesziteni?

2014. máj. 26. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Vajas piskótát csinálj annak kicsit jobb a tartása. A fondant NEM víz + cukor. Azt hiszem keményítő van benne. Van recept ami pillecukorból csinálja, vagy lehet kapni készen. Cukor+tojásfehérje olyan lesz mint a mézeskalácson a dekoráció. Cukor+víz pedig olyasmi mint a mignon bevonata.
2014. máj. 26. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a pillecukor receptből csináltam olyat, ami tényleg jó lett. Neten fent van a pillecukor receptje és az abból készíthető fondan, ami nagyon hasonlít a marcipánra. Kis mandula aromával ízesítve szép marcipán rózsák is készíthetők belőle. Nekem ez vált be. Próbáltam rendes fondant is készíteni, de sosem sikerült.
2014. máj. 26. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
a fondant cukor, víz plusz zselatin és egy kis vaj. Itt egy tökéletes recept: https://www.youtube.com/watch?v=KuUCtpLQxKA
2014. máj. 26. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
a fondantot tudom hogy kell, ott vannak felteve a kerdeseim -jellel
2014. máj. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!