Nemsokára lesz a ballagásom. Ételek? Többi lent
Grill party ha van kertek és megoldható
Rendelhetek hídeg tálakat ( vagy ti is otthon megtudjátok csinálni)
Halászlé
Töltött csirkék, stefániavagdalt, debreceni karaj, kétféle köret, pl rizibizi, petrezselymes vajas újkrumpli, vagy krumplipüré.többféle friss saláta.
a leves lehet a hagyományos húsleves (ha ragaszkodtok hozzá ) de lehet egy finom tárkonyos raguleves, vagy valami krémleves is.
desszert somlói galuska, valamilyen gyümölcsös-pudingos pohárkrém, de egy fagyikehely is .
édes és sós aprósütik, kosárka, dióskifli, sós-magvas pogácsa sós rudacska.
Én a hidegtálas svédasztalos megoldást sem vetném el, nagyon kellemesen lehet jönni-menni és falatozgatni közben.
Igen, a porkoltet szerintem sem egy ballagasi ebeden kell felszolgalni, en is kulonegesebb megoldast keresnek:)
Levesnek eperkremlevest csinalnek, kihasznalva, hogy vegre frissen is beszerezheto.
Foetelnek a kedvencemet ajanlom, nem kulonleges, de szerintem mindenki szereti: tepsis sajtszoszban sult csirkemell, koretnek sima parolt rizs, esetleg egy kis petrezselyemmel megszorva, mert rendkivul jol passzol a hus szaftjahoz. Salatanak paradicsomsali a legjobb, esetleg fejessalata ecetes ontetben.
Desszertnek mogyoros browniet vagy liszt nelkulni csokipitet valasztanek, mivel gyumolcs mar volt a levesben, a masodik pedig szaftos volt, nem illene mar tobb kremes etel a menube.:)
Gratulalok a ballagasodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!