Nemsokára anyák napja. Ti mit főznétek? Anyának főzni akarok valamit ebédre, valami finomat. Nem kell könnyű elkészítésűnek lennie, mert jártas vagyok nagyon a konyhába 13 éves létemre :DD
A kedvenc kajáját!
Ha pedig egyébként is lesz családi ebéd, akkor indításnak valami bográcsos: marhapörkölt, birka-pörkölt, de fincsi egy jó adag körömpörkölt is.
Persze finomak ezek símán lábasban főzve is.
Utána lehet egy adag sült-rántott.
Ha előző nap akarod megcsinálni, akkor összeállítanék egy hidegtálat, és azt már úgy készen vinném neki.
Te tudod, hogy mit szeret, mi a kedvence, kajából is, sütiből is azt készíteném.
Körmöt, csülköt, bőrkét lehet kapni. minden attól függ, hogy mekkora a hűtőtök kapacítása, mert már csakis hűtőben lehet dermeszteni.Már a spájz sem elég hideg a kocsonyához.
És persze, ha a korodhoz mérten bevállalós vagy, mert azért nemcsak abból áll, hogy feltesszük főni, és hadd főjön.
Aranyos, kedves ötlet az anyáknapi főzés, de szerintem valami egyszerűbbet válassz.
Írtad ah hawaii-t is. egy finom ananászos csirkemell, zöldséges rizzsel szerintem ízlene édesanyádnak is.
Én is azt mondom, a kocsonyát főzd meg neki karácsonyi meglepiként. Ma már a hőmérséklet miatt egy kicsit körülményes a tárolása.
De ha szereti pl. egy fincsi jól sikerült kakas-pörkölt, ahhoz nem feltétlenül kell a nokedli, jó az főtt hasáb burgonyával is, egy kis káposztával töltött ecetes paprikával. Vagy most már itt a friss saláta!
Előtte valami friss zöldségből krémleves, utána friss gyümölcstál, hogy ne süti legyen a lisztérzékeny részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!