Nemsokára van a ballagásom, és még nem döntöttem el, hogy milyen frizurát csináljak. Van ötletetek?
Figyelt kérdés
Nem akarok túl bonyolultat... Valami egyszerűt, de mégis szépet választanék..
Félhosszú hajam van..
kérlek linkeket is mutassatok...
#ballagás...
2013. máj. 10. 18:13
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
szerintem valami hullámos legyen,és semmiképp ne agyonlakozott,az ilyen ballagásokon minden csajnak ilyen haja van,természetellenesen néz ki szerintem.
vagy ha már konty akkor valami fonással megspékelt laza konty vagy feltűzés,valami szép virágdísszel.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
3. ettől azért hosszabb a hajam.. és nem szeretném levágni vagy valami ilyesmi..
a hajam természetesen kicsit hullámos... nem szeretném kontyba, de félig felcsatolt lehet...
2013. máj. 12. 12:34
5/5 anonim válasza:
Ezek hosszabb hajjal is jól néznek ki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!