A fodrászom "kicsit"kisebbre vágta a hajam mint vártam, fotózásom lesz nemsokára. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kevesebb mint 2 hét múlva fotózás. Nem tudom mit tegyek, a fodrász kb. 5cm-rel kisebbre vágta a hajam és így nem áll jól. Sokkal váll feletti hajról van szó. Mit tegyek??? Talán ha kivasalom,de még úgysem lesz elég hosszú... 2 hét alatt lehetséges hogy 5cm-t nőjön a hajam?? Tippek hogy legalább megközelítsem?2013. márc. 26. 16:37
1/4 anonim válasza:
5cm sehogy sem fog összejönni,de vasald ki,tegyél rá hagyma pakolást,attól állítólag gyorsabban nő a hajad,a diófalevél öblítés is segíti a növekedést
2/4 A kérdező kommentje:
hagyma pakolás? elég bizarrul hangzik.. köszi a választ!:)
2013. márc. 26. 17:00
3/4 A kérdező kommentje:
próbálok kihozni belőle mindent...de nem megy.Esetleg ha ezt a kérdést olvassa egy hozzá értő ember kérem írjön üzenetet és segítsen!
2013. márc. 26. 17:15
4/4 anonim válasza:
2 hét alatt minimum csoda kéne hozzá h 5 centit nőjön :D max felet fog...
azt ajánlom, ha mindenképp nagyon fontos neked, akkor marad hajhosszabbítás! sztem rövidebb haj esetén nem fog feltűnni senkinek h póthajad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!