Egyik legjobb barárnőm pixire vágta igen hosszú haját amit én is megjívántam de görcsölök megtenni, mit tegyek? 20L
Egyik legjobb barátnőm (aki 21 éves) igen drasztikus változason ment keresztűl: a hátközépig érő hajából 1–2 centis pixiet vágott magának. Én először nagyon meglepődtem, le is sokkolt, hiszen mindig dícsértük a szép hosszú, gyönyörű haját. Megkérdeztük, miért tette, ő pedig így felelt: "Évek óta ez volt az egyik legfontosabb pont a Bakancslistámon, hogy levágjam szinte teljesen a hajam. Mindig szorongtam, görcsöltem megtenni, de most végre szembenéztem a félelmeimmel. És ez fantasztikus életérzés... A legboldogabb embernek érzem magam, hogy lemondtam a híuságomról. Órasi élmény volt levágnom."
Csodalatos látni az örömét és teljesen felszabadúlt, új ember lett. Nagyon vagány és még jól is áll neki! És főleg ez a Bakancslista része fogott meg leginkabb... A mának élés, az önmegvalósítas nagyon fontos dolog szerintem! (Persze nem szabad túlzásba vinni) Nem szeretnék úgy megöregedni és meghalni, hogy azt érezzem, fiatalon nem tomboltam ki magam! És bevallom, én is évek óta tervezgetem, hogy szinte teljesen megszabadulok a hajamtól, RENGETEG alkalommal volt az, hogy az olló a kezemben volt de nem mertem megtenni... És emiatt nagyon görcsölök... Borzalmasan sokszor álmodtam azt éjjel hogy a hosszú hajam levágom pixire és utana nagyon boldog voltam, mosolyogva keltem fel reggel!
Nekem évek óta nagyon–nagyon hosszú, derékig érö hajam van, de amit most tett a barátnőm, úgy érzem, hatalmas löketett adott nekem! Mit tegyek?
Kedves utolsó!
Esetleg el is adnád majd a hajad?
Ha igen, keress meg privátban, mert érdekelne! :)
Sziasztok!
MEGTETTEM! =D Ugyanazzal a barátnőmmel aki levágta pixie a haját, ő besegített nekem és megcsináltuk! =D Kimondhatatlanúl boldog vagyok, imádom az új külsömet, élvezem, hogy alig van hajam! =,D Annyira megkönnyebbűltem és újra élvezem az életett!
Az egész úgy kezdődött, hogy tegnap találkoztam vele, s elmondtam, mennyire tetszik az új haja és hogy én is szeretnék ilyet, de hosszú ideje görcsölök megtenni és szorongok emiatt. Elmondtam neki, hogy nekem is szerepel ez régóta a Bakancslistámon és szeretném kiélni magam, tombolni. Erre azt felelte mosolyogva, hogy ha szeretném, besegít nekem és estére már pixie hajam lesz, én erre azt feleltem hogy minden vágyam! =)
Nos, rögtön átmentünk hozzá és hozzá is láttunk. Megkérdezte, valóban akarom e, mire én azt feleltem hogy mindenképpen. Elővettük az ollót és a gépet, s összefogta a hajam. Aztan elkezdte vagdosni ollóval... Először megrémített, de kis idő múlva mosolyogtam és egy nagyon kellemes érzés fogott el engem. Annyira felemelő volt... Hamarosan vállig érő hajam volt, megkérdezte, menjünk e tovább, mire én azt feleltem "Mindenképpen! Gyerünk, tolljuk le az egészet!" =,D XD
Nos, a tarkómnál géppel felnyírta, s fellűl olyan 1 centis hajam maradt. Amikor tükörbe néztem, azt hittem csak álmondom, hiszen annyira rég óta meg akartam tenni, de sosem volt hozzá bátorsagom... DE MEGTETTEM! Annyira boldog voltam hogy elkezdtem könnyezni, hatalmas teher esett le a szívemröl, megöleltük egymást, majd mosolyogva mondtam neki "Újabb pontott lehet kihúzni a Bakancslistámról!" =)
Azt mondta nagyon bátor vagyok és büszke arra hogy be mertem vállalni. =) Nagyon különös érzés volt végigsimítanom a fejemen kezeim, úgy éreztem magam hirtelen mintha fiú lennék! XD Abban a pillanatban ismét úgy éreztem, szeretem az életem és hogy MINDENRE képes vagyok ha nagyon szeretném, nincsenek határok! A görcsölésnek zord falai leomlottak.
Amikor megláttak a barátaim nem is ismertek meg, hirtelen mindenki fiúnak hitt engem! XD De tetszett nekik és dícsérték új külsőmet! =) A családom imádja az új frizurámat és azt mondták, "Végre látjuk teljes egészében a gyönyörű arcodat leányom!" =)
A hajam viszont szeretném megtartani, éppen úgy ahogyan a barátnőm tette, vagy Édesanyám még fiatalabb korában. Elnézést kérek azoktól, akik megvették volna.
Végezetül szeretnék üzenni valamit azoknak a lányoknak, akik pixie vagy nagyon rövid frizurát szeretnének, de görcsőlnek megtenni! Lányok, egyszer élünk! Mindent ki kell próbálni addig amíg van erre lehetőségünk! A haj visszanő! Higgyetek nekem, fel fogtok szabadúlni és semmihez sem fogható érzés a pixie! Ne foglalkozzatok mások véleményével és a társadalmi elvárásokkal, illetve a konzervatív "Csak hosszú hajjal nő a nő" szöveggel. Nekem életem egyik legszebb élménye volt megszabadúlni teljesen a derékig érő hajamtól, semmihez sem fogható... Újjászülettem. Úgyhogy csak bátran és elő az ollót, gépet, vágjatok le belőle minnél többet! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!