Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyik legjobb barárnőm pixire...

Egyik legjobb barárnőm pixire vágta igen hosszú haját amit én is megjívántam de görcsölök megtenni, mit tegyek? 20L

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátnőm (aki 21 éves) igen drasztikus változason ment keresztűl: a hátközépig érő hajából 1–2 centis pixiet vágott magának. Én először nagyon meglepődtem, le is sokkolt, hiszen mindig dícsértük a szép hosszú, gyönyörű haját. Megkérdeztük, miért tette, ő pedig így felelt: "Évek óta ez volt az egyik legfontosabb pont a Bakancslistámon, hogy levágjam szinte teljesen a hajam. Mindig szorongtam, görcsöltem megtenni, de most végre szembenéztem a félelmeimmel. És ez fantasztikus életérzés... A legboldogabb embernek érzem magam, hogy lemondtam a híuságomról. Órasi élmény volt levágnom."

Csodalatos látni az örömét és teljesen felszabadúlt, új ember lett. Nagyon vagány és még jól is áll neki! És főleg ez a Bakancslista része fogott meg leginkabb... A mának élés, az önmegvalósítas nagyon fontos dolog szerintem! (Persze nem szabad túlzásba vinni) Nem szeretnék úgy megöregedni és meghalni, hogy azt érezzem, fiatalon nem tomboltam ki magam!  És bevallom, én is évek óta tervezgetem, hogy szinte teljesen megszabadulok a hajamtól, RENGETEG alkalommal volt az, hogy az olló a kezemben volt de nem mertem megtenni... És emiatt nagyon görcsölök... Borzalmasan sokszor álmodtam azt éjjel hogy a hosszú hajam levágom pixire és utana nagyon boldog voltam, mosolyogva keltem fel reggel!

Nekem évek óta nagyon–nagyon hosszú, derékig érö hajam van, de amit most tett a barátnőm, úgy érzem, hatalmas löketett adott nekem! Mit tegyek?

2013. febr. 23. 16:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! helyes dolgot tettél gratulálok. Végre egy olyan lány aki megmeri tenni és nem csak nyavajog hogy kéne de nemmerem egy életre való nő vagy. mindenkinek tanulnia ebből amit csináltál helyes dolog. büszke vagyok rád! :D 22/F
2013. febr. 26. 18:13
 12/18 anonim válasza:
Asszem ez abeszamolo utan rohanok fodraszhoz ugyis van csutortokre idopontom es valoszinu en is megteszem amit evek ota nem mertem! Lavagatom a fenekig ero hajamt pixire:)))
2013. febr. 26. 21:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Tegnap 21:21

Nagyszerű ezt olvasni! =) Csak ügyenesen! Drukkolok hogy minden jól alakúljon! Majd kérlek meséld el nekünk a végeredményt! =)

2013. febr. 27. 16:27
 14/18 anonim válasza:
21:21 vagyok sikerult, megtettem es annyira bolog vagyok es uuu nagyon fura hogy nincs hajam! Kivancsi vagyok mit fognak szolni hozza az osztalytarsaim! :)
2013. febr. 28. 21:23
 15/18 A kérdező kommentje:

18:13

Neked utólag is köszi! =)

21:21

Jaj de jó! =D Nagyon örülök! =) Sok boldogságot kívánok!

2013. febr. 28. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Bátor vagy és tisztellek amiért ezt megtetted! :D A hiúság néha csak akadály.
2013. márc. 3. 13:52
 17/18 anonim válasza:
NE TEDDDD ! meg fogod bánni :(
2013. márc. 3. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Már megtette :D

Amúgy annak küldeném, aki nem tudta, milyen a pixie haj: [link]

2013. márc. 25. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!