A fodrász túl rövidre vágta a hajam. Adnátok néhány frizura tippet?
A fodrász a kb ilyen hosszú, hátközépig érő hajamat (sokkal dúsabb a hajam) [link] (ennél még hosszabb is volt egy picivel)
ekkorára vágta le (nem akartam h ennyit vágjon)
[link] :(
Adnátok tippeket hogyan hordjam a hajam hogy ne tűnjön túl rövidnek?:( (hajráf/pánt nem jöhet szóba)
4: tudom, hogy nem rövid csak azért az a kb. 8 cm nekem egy kicsit sok. :(
Kérlek ne arra válaszoljatok, hogy megnő majd meg ilyenek. Azt kérdeztem hogy hogyan tudnám hordani ami nem unalmas és nem tűnik tőle túl rövidnek. kérlek erre a kérdésre válaszoljatok
szerintem is elég rövidre vágta kár érte nagyon :(
de ne keseredj el mert ha nem akarod hogy lássák hogy milyen rövid próbáld feltűzni felkötni míg vissza nem nő, pl. egy konty, fonás, hullámosítsd be vagy göndörítsd esetleg megpróbálhatod csak a végét behullámosítani és akkor már nem is látszik annyira mert a hullámosítással rövidebbnek tűnik a hajad és ráfoghatod arra :) 21/F (fodrász)
Szerintem ez egyátalán nem rövid!
Az én történetem sokkaldurvább...
Anyum tudta, mikor megyer fodrászhoz, lefizette a fodrászt, és a hosszu hajahat (kb.: 62-65 cm) válligérőre vágtáki...
6: Köszi a tippeket, végre valaki a kérdésemre válaszolt.
És hiába mondja bárki h ez nem rövid ez nekem az. Nem azt mondtam h rövid lett a hajam, hanem azt, hogy túl rövidre lett vágva az eredetihez képest.
6. válaszoló vagyok még egy kis segítség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!