Lányok! Nektek milyen haj tetszik egy férfin leginkább?
Figyelt kérdés
A rövid haj tetszik, a pár cm-s kicsit kócosan, vagy pedig a hosszabb haj? Küldhetnétek képet is akár hogy mik tetszenek :)2013. febr. 23. 18:16
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Félhosszú, hosszú, de semmiképp ezek a beállítgatott divatfrizurák.
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszik a mostani felkapott "ecsetfrizura" meg ami Justin Biebernek van.Bár ha nem olyan a fejformád, röhejes leszel vele ... Kérd kia fodrászod véleményét, hogy mi áll előnyösen! Inkább a rövid és pár centis hajakból válogass, a túl hosszú nem túl férfias és a "szemembe vasalom" sem divat már...
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
nekem a nagyon rövid tüsis tetszik. A színe mindegy :)
6/10 anonim válasza:
amit az első válaszoló irt, nagyon jók. nekem is kb. az ilyen hajak jönnek be. lehetnek benne szőke melircsikok. :)
az teljesen a stilustól függ, hogy kinek milyen haj állj jól, vagy jön be.
7/10 Hajni49 válasza:
Nekem Justin Biber régebbi haja is tetszik
8/10 anonim válasza:
Arcfüggő... én nem tok véleményt adni így de nekem a rövid jobban bejön :D
10/10 anonim válasza:
Amelyik lány JB meg hasonlókat ír, azokra ne hallgass!
Ne légy tömeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!