Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymát dinsztelni csak...

Hagymát dinsztelni csak olajjal lehet, vagy vajjal is?

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen zsiradékkal, amit az étel, ízlésed és pénztárcád megenged.
2014. szept. 19. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet persze, de jobban kell rá figyelni, mert vajban még hamarabb megéghet.

Na és persze függ attól is, hogy milyen ételt készítesz belőle,- pörkölt alá fura lenne- :)

2014. szept. 19. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Vajban inkább csak megpárolni, mert ha elpárolog a hagyma nedvességtartalma, akkor hamar megég a vaj.


Ha vajas ízt akarsz, és jobban lepirítani a hagymát, akkor felesbe használj olajat vajjal.


De egyébként bármilyen zsiradékban lehet hagymát dinsztelni, pl sertészsíron, vagy füstöltszalonna zsíron egész másképp pirul.

2014. szept. 19. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Lehet dinsztelni vajban is természetesen, nagyon finom.
2014. szept. 19. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Vajjal csináltam ma a paprikás krumpli alá a dinsztelt hagymát, és nem éreztem különbséget igazán.
2014. szept. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!