Hogyan kell kettőbe felvágni a hagymát, hogy ne essen szét?
Figyelt kérdés
saslikhoz kellenek2013. okt. 12. 13:33
1/5 anonim válasza:
Saslikhoz mindig gyöngy hagymát veszek . Abból is közepes nagyságuakat .
2/5 doboszoli válasza:
Keresztbe, vagyis a gyűrűkkel párhozamosan.
Akkor is szétválhat a rétegeknél, de a többi hozzávaló "összefogja".
A hagyma ne legyen nagyobb, mint a legnagyobb átmérőjű egyéb hozzávaló.
Összevágás után azonnal fel kell húzni a nyársra, (értelemszerűen ezt vágd fel utoljára) különben széthull elemeire.
3/5 anonim válasza:
Atlosan is jo, akkor sem esik szet.
4/5 anonim válasza:
Ahogyan sikerül úgy vágd fel,és tedd rá . Nem kell precíznek lennie :)
5/5 anonim válasza:
Én kisebb hagymákat negyedelek, a negyed hagymákat tökéletesen fel lehet húzni a nyársra, a homorú részénél átszúrva, a többi finomságra rápasszítva.Tényleg ne lógjon ki a sorból... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!