Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kettőbe felvágni...

Hogyan kell kettőbe felvágni a hagymát, hogy ne essen szét?

Figyelt kérdés
saslikhoz kellenek

2013. okt. 12. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Saslikhoz mindig gyöngy hagymát veszek . Abból is közepes nagyságuakat .
2013. okt. 12. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 doboszoli ***** válasza:

Keresztbe, vagyis a gyűrűkkel párhozamosan.

Akkor is szétválhat a rétegeknél, de a többi hozzávaló "összefogja".

A hagyma ne legyen nagyobb, mint a legnagyobb átmérőjű egyéb hozzávaló.

Összevágás után azonnal fel kell húzni a nyársra, (értelemszerűen ezt vágd fel utoljára) különben széthull elemeire.

2013. okt. 12. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Atlosan is jo, akkor sem esik szet.
2013. okt. 12. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogyan sikerül úgy vágd fel,és tedd rá . Nem kell precíznek lennie :)
2013. okt. 12. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kisebb hagymákat negyedelek, a negyed hagymákat tökéletesen fel lehet húzni a nyársra, a homorú részénél átszúrva, a többi finomságra rápasszítva.Tényleg ne lógjon ki a sorból... :)
2013. okt. 12. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!