Marha pörkölthöz a hagymát lesüthetem kacsa zsíron vagy inkább olajon süssem?
Figyelt kérdés
Most vettem észre ,hogy a sertés zsirom elfogyott ..2013. júl. 18. 10:21
1/3 anonim válasza:
Nem fogja elrontani a kacszsír, sőt! Még finomabb aromát ad az ételnek. Jó étvágyat!
2/3 anonim válasza:
Inkább zsíron, mint olajon!
Én egyébként alapjaiban főzni zsírral, márcsak azért is, mert a húsok rostjai között állati eredetű zsiradék bújik meg, ne keverjem már a növény eredetű olajjal.
Olajat inkább zöldségfélék (pl. krumpli) sütéséhez, vagy rizs, tarhonya hasonlók párolásához, pirításához használok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
2013. júl. 18. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!