Fasirt kérdés. Tesztek a fasirtba hagymát, vagy nem? és fokhagymát?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 12:00
1/13 anonim válasza:
Igen.
Fokhagyma háromszorosan igen :D
2/13 anonim válasza:
Fokhagymát mindig. Vörös hagymát néha reszelek bele.
3/13 anonim válasza:
Én nem, mert egyiket sem szeretem. Viszont nem ismerek más olyan embert, aki nélkülük készítené :)
4/13 anonim válasza:
Én teszek bele mindkettőt, de nem nyersen, hanem csepp olajon üvegesre párolva. Nekem anyósom szakács, és mióta a fasírtom kóstolta, ő is megsüti előtte a hagymát :)
5/13 anonim válasza:
Mindkettőt teszek bele, de nem túlzom el. Nyersen a fasírthúsba, amit viszont előző nap bekeverek, így van ideje, hogy a fűszerek jól átjárják.
6/13 anonim válasza:
Mind kettőt.Hagymát is, és fokhagymát is.
7/13 anonim válasza:
Igen, olajon párolt hagymát, a fokhagymát csak úgy
8/13 anonim válasza:
Csak fokhagymát szoktam bele tenni
9/13 anonim válasza:
Persze, alap. A fokhagyma mindenképp, de én kb. mindenbe teszek vöröshagymát, ami nem édesség :D
(Húst nem teszek bele és gabonát sem, szóját sem :D Nekem a fűszerezéstől fasírt a fasírt :))
10/13 anonim válasza:
Igen. Szakács vagyok, a suliban is így tanítják. Vöröshagyma üvegesre párolva, fokhagyma nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!