Miért kell a fasírtba SZIKKADT zsemle vagy kenyér, ha úgyis beáztatjuk, majd kicsavarjuk?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 15:10
1/5 anonim válasza:
mert a friss szemle külsö része kemény marad valamennyire akkor is ha beáztatod.. a szikkadt zsemlét nem kekll olyan sokáig áztatni (meg egy fajta felhasznosítása a megmaradt zsömlének amit már nem biztos hogy szendvicsként jóízűen ennél)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is erre gondoltam, hogy valami régi takarékossági elv alapján maradt ez a szokás, de a páromat nem lehet meggyőzni, a friss kenyeret is szétteregeti "szikkadni", ha éppen csak az van otthon:)
2013. máj. 10. 15:25
3/5 anonim válasza:
Ha csak friss van otthon, akkor nem kell kiszárítani, jó lesz a friss is.
Ez egy fajta takarékossági felhasználás, de az tény, magam is tapasztaltam, hogy a friss zsemlének az alját kézzel, villával szét kell trancsírozni, mert egyben marad, a szárazé nem.
4/5 anonim válasza:
én mindig zsemlemorzsát használok, semmi plusz munka meg csavargatás, csak beleöntöm, s jobban összefogja mint a a zsemle vagy a kenyér, és nem lesz száraz a fasírt tőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is :-)
2013. máj. 10. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!