Sertéscombból mit tudnék készíteni a pörkölten kívül?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 07:50
2/11 anonim válasza:
Fokhagymával tűzdelt sültet, fasírtot, rizses húst, tarhonyás húst, székelykáposztát, gombás tejfölös húst, borsos tokányt, stb., szinte bármit.
3/11 anonim válasza:
Ki is ránthatod, vagy csinálhatsz belőle bújtatott húst, rizses húst, kárpáti borzaskát, mátrai borzaskát, lapcsánkába forgatva is kisütheted, brassóit, óvári szeletet, vadasan pörköltként nokedlivel, gombás tokányt, mézes-mustáros tokányt galuskával vagy rizzsel, alpesi töltött húst, tárkonyos tokányt, bakonyi sertésragut, zöldségtokányt, millió ötletem lenne :)
5/11 anonim válasza:
Sajtos húst. Én nagyon gyakran csinálok.
Rétegezve jénaiba: hirtelen kisütött hús, reszelt sajt bármilyen, pirított hagyma. A tetején sajt, be a sütőbe, nagyon finom!
7/11 anonim válasza:
Szép nagy szeletekre klopfolva, gombás töltelékkel feltekerve, egy szelt baconnal összefogva finom göngyölthús is lehetne, bármilyen krumplis vagy zöldséges-rizses körettel.
8/11 anonim válasza:
Attól függ egész-e vagy felszeletelt/kockázott.
De pl. rozmaringgal, fenyőmaggal egyben sütve, szezámmagos leves sertéshússal
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nem is tutam, hogy ennyire sokmindent lehet belőle készíteni!:-)
Ezeket mind felírom magamnak, és sorban ki fogom próbálni.
2014. aug. 30. 13:47
10/11 anonim válasza:
És különféle tokányokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!