Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet készíteni tarhonyábó...

Mit lehet készíteni tarhonyából és egy kis sertéscombból?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pörkölt tarhonya körettel, vagy akár összefőzve tarhonyás húst.
2013. máj. 27. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Gulyásleves tarhonyával.
2013. máj. 27. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Pasztortarhonya
2013. máj. 27. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Pirits füstölt szalonnát, rá hagymát jócskán. Piros paprika nem kell, nem pörkölt lesz. Ha a hagyma megpirult, zsemle szinű, rádobhatod a vékony csikokra vágott hust. Jó nagy hőfokon fehéredésig süsd, majd fedő alatt puhára. Füszerek só, bors, fohagyma. Ha puha a hus, akkor keverj el egy pici hideg vizben egy kanál lisztet, és öntsd rá a husra, és óvatosan forrald ki. Még egy kis frissen őrölt bors, fokhagyma, esetleg só. Köretnek mehet a tarhonya, amit persze jó zsemle sötét szinüre pirirottál zsiradékon, és kétszeres vizzel kb 15 perc alatt készre főzöd, majd fedő alatt pihenteted. Sót ebből se felejtsd ki! Ha jól megpihent, egy villával "kócold" össze, hogy peregjen.
2013. máj. 27. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Tökéletes akármelyik!

- Lehet még, hogy a combot szeletben megsütöd vagy kirántod, és pirított tarhonyát adsz hozzá köretnek + valami savanyúságot káposztát, uborkát, ami van.

- Elkészítheted úgy is, mint ahogy a rizseshúst szoktuk, csak most a rizs helyett a tarhonyát rakod bele, zöldséggel, borsóval, szerintem még úgy is finom.

2013. máj. 27. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Pörkölt, plusz pirított kész tarhonya, ebbe egy pár szem kockázott krumpli , jó szaftosan és kész a pusztapörkölt.

valami finom tokányt is készíthetsz a csíkozott combból, akár zöldborsóval, kis gombával, vagy csak egyszerűen majorannásan. hozzá nagyon finoma tarhonya köret.

a tokányokat lehet tejszínnel/tejföllel is dúsítani, sőt mustárral, kis apróra vágott ecetes uborkával még édes-savanyú pikánssá is tenni.

Szóval rengeteg jó megoldás létezik.

2013. máj. 27. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!