Alma gyümölcscentrifugálása után mi marad az almából?
Figyelt kérdés
Úgy értem mennyi "szárazanyag" lesz, és mennyi lé? Érdemes centrifugálni? Ami marad belőle az milyen és mire használjátok fel???
(Tervezem, hogy gyümölcscentrifugát vegyek, jó lenne tudnom, hogy érdemes-e. Leginkább almám van...)
2014. aug. 28. 13:35
1/1 anonim válasza:
Nem centrifugával, hanem lényerővel szoktam (juicer), héjastól, magházastól teszem bele, több levet kiszed, mint a centrifuga, ami marad (kb 20%) azt kevés vízzel turmixolom, aztán még leszűröm a levét, a sűrűhöz teszek pld kókuszreszeléket, darált mákot, puffasztott rizst, amarántot, fahéjat, kevés mézet, olajat, pogácsákat formázok, kicsit meglapítom és megaszalom, bio-házi müzliszelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!