Mit készítsek almából, hámozás nélkül?
Figyelt kérdés
Kaptam egy minimum 2-3 kilóra való édes, de nagyon aprószemű almát. Ha meghámozom, az egyrészt irtó macera, másrészt meg alig marad a húsából valami.2013. júl. 12. 22:08
1/4 anonim válasza:
Két dolog jut eszembe!
1. Kifúrod a közepét, de nem teljesen, és beletöltesz baracklekvár, darált dió keverékét, és megsütöd! Én ezt télen szoktam, de most is megteszi, ha vamiliafagyit is tálalsz mellé!
2. Sűrű palacsintatésztába mártod a karikákat cikkeket, forró olajban kisütöd, fahéjjas porcukorral megszórod
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok! Ki is centrifugázhatodma levét, és ásványvizes palackbam lefagyasztod!
3/4 anonim válasza:
Almaszósz, alma-kompót.
Sokan nem szokták az almát meghámozni hozzá
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 13. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!