Hogyan készítsek kakaóporból palacsintához csokiszószt?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 12:35
1/3 anonim válasza:
Én kevés forró tejjel felverném, vagy jól kikeverném, de csak épp annyival amitől nem folyékony hanem szósz állagú nem lesz.
2/3 anonim válasza:
Én is úgy, mint az első.
Persze, ha cukormentes kakaópor, én egy kicsit azért adnék hozzá abból is (nem sokat).
3/3 anonim válasza:
Kakaóport és keményítőt csomómentesre keversz egy ki vízzel, majd a forrásban lévő vízhez öntöd és felforralod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!