Csak tojásból és kakaóporból álló piskóta működőképes lehet?
Találtam ezt sütit és a piskótája elég érdekes, csak tojás és kakaópor van benne. Ebben a formában ez elkészíthető? Alapvetően diétás dolgot szeretnék előállítani, lisztmentesen.
Szóval ha ezt így megsütöm egy tortaformában akkor az egy ehető piskóta lesz?
Én úgy gondoltam 4 tojásból próbálom meg, fele adagot, 1 ek kakaóporral. Csak nem tudom, hogy a tojás így milyen állagúnak sül meg, mindenféle liszt nélkül.
A recept csak annyi, hogy a kakaóval és édesítővel kihabosított tojássárgáját elkeverem a felvert fehérjékkel és megsütöm. Ebből milyen állagú valami lesz? Inkább habosabb?
Nekem az is jó, nem tortát szeretnék belőle, csak olyasmit, amire kenhető lekvár pl.
Szia!
Én ezt egyszer megsütöttem (csak a tésztáját, a töltelék túrós volt). Pontosan a leírtak szerint csináltam és majdnem olyan jó volt, mint az igazi kakaós piskóta.
Biztos jó lesz.
A felfújthoz hasonló állagú lesz a tésztád szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!