Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz szalonnás a süti...

Miért lesz szalonnás a süti és nem púposodik fel?

Figyelt kérdés
Anyukámmal már egyszerűen minden házi praktikát kipróbáltunk, elég régóta süt-főz. De már több mint egy éve nem sikerülnek a sütik főleg kavart tésztás sütemények. Valami ötlet? Egyszerűen már ünnepekre sem tudunk sütni egy rendes tortát vagy piskótát. Lehet h a sütőnek van baja?

#főzés #sütés #piskóta #szalonnás süti
2013. márc. 18. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

sütőport ne felejtsétek el

A felvert hab ne törjön össze csak óvatosan keverjétek össze , és kőkemény legyen

milyen sütőtök van?

2013. márc. 18. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha gyenge a sütő,vagy lassan sütitek, akkor fordulhat elő.

a tésztához az előző, mindent jól leírt.

2013. márc. 19. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!