Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz a kenyerem olyan...

Mitől lesz a kenyerem olyan sütés után mintha összeálló lenne a közepe ( szalonnás süti )?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Magas hőfokon sütöd, így a külseje megsül, míg a belseje nem bír rendesen átsülni. De ha melegen vágod fel a kenyeret, akkor is ilyet tapasztalhatsz a leggondosabb sütés ellenére is. Ha kihűlve szalonnás, akkor mindenképpen a sütés hőfokán változtass.
2010. dec. 2. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
melegen vagtam..... koszike
2010. dec. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!