Mitől lesz a kenyerem olyan sütés után mintha összeálló lenne a közepe ( szalonnás süti )?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 14:54
1/2 anonim válasza:
Magas hőfokon sütöd, így a külseje megsül, míg a belseje nem bír rendesen átsülni. De ha melegen vágod fel a kenyeret, akkor is ilyet tapasztalhatsz a leggondosabb sütés ellenére is. Ha kihűlve szalonnás, akkor mindenképpen a sütés hőfokán változtass.
2/2 A kérdező kommentje:
melegen vagtam..... koszike
2010. dec. 2. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!