A piskótatészta receptjében ami van, az túl sűrű lett. Vizet rakhatok bele?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 23:35
2/6 A kérdező kommentje:
Késő, már kész, nem raktam bele vizet végülis.
De amúgy lehetne?
2013. márc. 24. 02:42
3/6 anonim válasza:
Nicsak, üdv az ételek közt hable! :)
(akvarisztikán sokat lógok)
Klasszikus piskóta recept, nem kéne sűrűnek lennie.
A kivitelezés viszont elég gagyi. Priv
4/6 anonim válasza:
...mármint az anyaghányad a klasszikus, nem a technológia. Az hülyeség.
5/6 anonim válasza:
Létezik vizes piskóta (akár nagyon vizes, tojásspórolásból), persze anélkül az igazi. Az ahány tojás, annyi csapott kanál cukor és púpozott kanál liszt a klasszikus, anyám mindig úgy csinálta és működött.
Nem tudom, mitől lehetett sűrű, de igen, én raktam volna bele egy kis vizet (vagy kipróbálom sűrűn). De nehéz elképzelni, hogy nem folyt a tészta. Túl nagy a kanalad?
6/6 anonim válasza:
Ezért kell dekára mérni.
A deka az deka, az nem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!