A fasírt receptjében mit takar a kinyomkodott zsemle?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 16:12
1/4 anonim válasza:
Be kell áztatni tejbe v. vízbe, majd kivenni, és kinyomni belőle, amennyire tudod. Ennyi :)
2/4 anonim válasza:
Azt, hogy vízben kell felpuhítani, majd kinyomkodni belőle a vizet.
3/4 anonim válasza:
Én úgy csinálom,hogy vizbe áztatom a zsemlét(ha nincs akkor száraz kenyeret) Majd amikor darálom a húst le,a kinyomkodott zsemlét, vagy kenyeret is hozzádarálom,ahogy a hagymát is ledarálom..Így nem lesz darabos,és nagyon finom
4/4 anonim válasza:
Én a hagymát apró kockára vágom, megdinsztelem, és úgy teszem a húshoz, meg a kinyomkodott zsemléhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!