Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van egy süti receptjében...

Miért van egy süti receptjében sütőpor is és szóbadikarbóna is? Nem ugyan arra való a kettő?

Figyelt kérdés
Ha azt szeretném, hogy ne morzsálódjon és ne nőjön meg annyira, mint amikor a recept szerint csináltam, akkor melyiket hagyjam ki?
2010. jan. 18. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem értem az ilyen recepteket, mivel a sütőpor gyakorlatilag szódabikarbóna plusz adalékanyagok: [link]

Szerintem mindegy melyiket hagyod ki, lehet hogy szükség van a sütiben a sütőporbn lévő adalékanyagokra, nem tudom.

2010. jan. 18. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt találtam még : [link]
2010. jan. 18. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy-vagy,a kettő együtt nem megy.Én már csak a szódabikarbónát használom-az adagjuk egyforma-,nincs mellék ize,nagyon bevált,még a gyümőlcstortát is lehet vele készíteni.Zs
2010. jan. 19. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért morzsálódik,mert nincs benne elég zsiradék és tojás.Emeld az adagot és jól dolgozd ki.Zs
2010. jan. 19. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!