Hogyan tudnám megcsinálni azt hogy a hús levéből szószt készítsek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 17:43
2/4 A kérdező kommentje:
finomat.:DDDD Na jó, mondjuk amelyik könnyű elkészíteni.
2013. júl. 6. 18:01
3/4 anonim válasza:
1. paradicsomszósz: rántást készítel, melyet először hideg vízzel engedsz fel, majd belkavarod a paradicsom-sűrítménytm, és felhígítod a szükséges mértékig a húslével. Sót, és ami fűszert, zeller zöldjét stb. raksz bele
2. Vadasmártás: apróra vágott vöröshagymát dinsztelsz kevéske zsíron, majd beleforgatod a zöldséget, sóval, borssal, babérlevéllel, (amivel szoktad) fűszerezed. Amikor már kellőképpen átforgattad a hagymán, a húslével felengeded, puhára párolod a zöldséget. Amikor az kész, födő le, a zöldséget összeturmixolod. Tejfölbe/tejszínbe szoktam lisztet, azzal behabarom a zöldséget, ha kell, még egy kis húslét, mustárt is szoktam, és egy pici cukrot. Ezek azonban már ízlés dolga. Ehhez főtt tésztát készítel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!