10 emberre mennyi franciasalátát készítsek?
Figyelt kérdés
Lesz krumpli és egy kevés rizs is köretnek, de valószínűleg mindenki fog szedni a franciasalátából is. Ha veszek 2 kilónyi alapot + ugye még az alma, uborka, az elég szerintetek?2013. júl. 9. 19:21
1/5 anonim válasza:
2kg elég lesz ,a francia salátából és majonnézes salátákból keveset esznek az emberek . meg lesz más is mellette így biztos ,hogy elég lesz ,
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondolom, hogy pár kanállal szed mindenki csak, de azért inkább legyen kicsit több, mint hogy kevés. :)
Köszi a választ!
2013. júl. 9. 19:29
3/5 anonim válasza:
Megerősítem, az egy korrekt mennyiség.
4/5 anonim válasza:
Én készen gondolnék két kilónyit, mert 20 deka bőven elég egy embernek, főleg egyéb köretek mellé.
de ahogy Te gondoltad is jó, esetleg megmarad valamennyi, 1-2 napig még el lehet fogyasztani.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 10. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!