Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi finomat lehet almabol...

Mi finomat lehet almabol csinalni?

Figyelt kérdés

legalabb 5kg alma van ithon

vettunk is es rokonok is kuldtek

de magara nagyon senki nem eszi,s ha sokaig tartjuk mind elrothad.


Ugyhogy sutnek beloluk valami finomat,de nem a hagyomanyos "nagyi" almastesztajat.

Valami ujat,es finomat.


Gondolom lesznek olyan vallaszok,hogy keressek a google-ba mert rengeteg van.De azert irtam,ide,hogy olyan receptet irjatok/mutassatok amit mar probaltatok es nagyon finom :)


2014. márc. 14. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Almas palacsinta. Sima palacsintatesztat keverj, de surubbet, mint szokasos. Reszelt almat szorj bele, es vastag tesztakent susd ki. Fahejas cukorral talald.
2014. márc. 14. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
ez jool hangzik :D koszi
2014. márc. 14. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Svéd alma:

Az almákat meghámozuk :közepes darabokra vágom. A jénait kivajazom. Az alma darabokat ,megszorjuk apróra tördelt babapiskotával meghintjük kristály cukorral,vaj darabokat dobunk rá. ezt rétegezük: Sütőben megsütjük: Vanilia sodóval tálaljuk. A tejszínhabot teszünk a tetjére.

melegen és hídegen tálaljuk.

2014. márc. 14. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Az almás pite nagyon finom.
2014. márc. 14. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
porcukorral!
2014. márc. 14. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

Almafánk. 1 kiló alma, 30 deka liszt, 10 deka cukor, 2 tojás, 1 sütőpor.

A meghámozott almát lereszeljük, levét gyengén kinyomjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és jól összedolgozzuk.

kanállal bő forró olajba szaggatjuk.szép piroskásra sütjük,konyhai papírtörlőre szedjük.

Fahéjas porcukorral meghintve fogyasztjuk.

2014. márc. 14. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Sütsz palacsintát, megkened vanília öntettel/vagy pudinggal és megtöltöd reszelt almával, amit előzőleg barna cukorral megfőztél és megszórtad fahéjjal.


Bundás alma is finom, palacsintatésztába megforgatod az almakarikákat és kisütöd olajban, fahéjjas cukorral tálalod.

2014. márc. 14. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Almabor. Ha nem sikerül igazán, almapálinka.
2014. márc. 14. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Máglyarakás :)
2014. márc. 14. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok az alma, akkor meghámozva, feldarabolva, reszelve fagyaszd le. Amikor kell, akkor csak ki kell engedetni.
2014. márc. 14. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!