Gyümölcstortát csak vékony peremes tésztából lehet finomat csinálni? Vagy jó a magasabb tortatészta is?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 15:21
1/2 anonim válasza:
persze hogy jó.... a lényeg, hoyg a tészta ne ázzon el a pudingtól vagy más főtt krémtől, ezért tegyél vékonyan lekvárt, arra a krémet, ha kihűl, mert melegen ázik, és jó sok gyümölcs, mi az aszpikot vékonyan tesszük, keveset, csak legyen kicsit fényes, mert úgy guszta és kész. nem szeretjük a zselét annyira, de ez is ízlés kérdése.
2/2 anonim válasza:
Én tapasztalt háziasszony vagyok.Gyümölcstortát én rendes piskótából szoktam készíteni.Ilyenkor csak olyan formát használj,amely oldalt nyitható, rendes tortaforma.Amikor megsütöd a tortát,(4 tojásos) akkor, ne vágd körbe,hanem, erre rakd a krémet, és aztán a gyömölcsöt, majd a zselét.Ha szeretnéd akkor receptet is küldök.A családom igy többet ehet belőle.címem:kpeszegi@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!