Válság van :- ( ( Szoktatok spórolni a receptek hozzávalóin? Pl. : palacsinta tej nélkül, galuska tojás nélkül.
A laktózérzékenység gondolom nem a válság miatt alakult ki, és itt nem az volt a kérdés, hogy egészségügyi probléma miatt készíted-e másképp, hanem a válság miatt.
Én nem, kaján nem spórolok, úgy készítem, ahogy azt kell, DE mindig nézem, mi hol olcsóbb, és ott veszem. Nem kell kihagyni semmit, ha az ember odafigyel, és nem hűséges a megszokott boltjához.
Falun egy rakás dolgot meg lehet termelni, városban meg több bolt között lehet válogatni, verseny van, nem kötelező mindig mindent ugyanott. Aki erre nem figyel, az spóroljon csak az alapanyagokon, de lehet, hogy én olcsóbban kihozom még úgy is, ha nem hagyok ki semmit, csak azért, mert figyelem az árakat.
Az alapanyagokon nem spórolok, mert szokásom, hogy elolvasom a termékek összetevőit, mielőtt megvenném. Hát, az olcsó dolgokban egészen hajmeresztő dolgok tudnak lenni, így inkább hanyagolnám.
Amin spórolok, az a hús, az édesség, és egyéb nassok. Egyébként is úgy gondolom, hogy káros a tipikus magyar "húst hússal"-jellegű étrend. Szeretem a zöldségeket, imádok zöldságleveseket és salátákat kotyvasztani. Olcsó, finom, tápláló. Nem kell minden hétvégén rántott húst enni, meg a reggelihez felvágottat, ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!