Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Válság van :- ( ( Szoktatok...

Válság van :- ( ( Szoktatok spórolni a receptek hozzávalóin? Pl. : palacsinta tej nélkül, galuska tojás nélkül.

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 21:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, soha nem éreztem a tej hiányát a palacsintából, pedig kb. 10 éve nem teszek bele. Tejallergiám van, a laktózmentes tejet sem tudom meginni, szóval lehet fikázni a tej nélküli palacsintát, de én már csak tudom mi lenne a következménye, ha tejet tennék bele.... És nem rosszabb, semmi különbség nincs. Azt pedig senki nem írta, hogy a tojást is kihagyja belőle.
2010. jan. 16. 00:00
 22/32 anonim ***** válasza:
65%
te tudod!Nekem jó, nem vagyok nagyravágyó!!Itt ahol én lakom egy dobozos tejet 240 ft-ért adnak, tehát nekem jó vízzel is.Én szeretem a vizes tojásos lisztet, egy kis olajjal megspékelve!Ja és 1 db tojást használok, max 2 db-ot
2010. jan. 16. 00:00
 23/32 anonim ***** válasza:
72%
Miért kell leszólni és hülyének nézni aki tej nélkül csinálja a palacsintát? Ki így szereti, ki úgy. Bármilyen kaja előkerülhetne, azonnal lenne rá 20 variáció. Vagy van valami kódex, hogy csak a tejjel készítők a jók? Ugyan már, komoly problémáitok vannak...:)
2010. jan. 16. 00:02
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
jól van kedves vitatkozók :o), én mentem aludni, hosszú volt a mai nap.De holnap ilyen vizes lisztes tojást sütni fogok, mert megkívántam nagyok:)
2010. jan. 16. 00:02
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

A laktózérzékenység gondolom nem a válság miatt alakult ki, és itt nem az volt a kérdés, hogy egészségügyi probléma miatt készíted-e másképp, hanem a válság miatt.

Én nem, kaján nem spórolok, úgy készítem, ahogy azt kell, DE mindig nézem, mi hol olcsóbb, és ott veszem. Nem kell kihagyni semmit, ha az ember odafigyel, és nem hűséges a megszokott boltjához.

Falun egy rakás dolgot meg lehet termelni, városban meg több bolt között lehet válogatni, verseny van, nem kötelező mindig mindent ugyanott. Aki erre nem figyel, az spóroljon csak az alapanyagokon, de lehet, hogy én olcsóbban kihozom még úgy is, ha nem hagyok ki semmit, csak azért, mert figyelem az árakat.

2010. jan. 16. 00:04
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
00:02-es utolsó vok, aki aludni megy, én is vízzel szeretem, mert a palacsinta nem azért kapta a nevét, mert tej van benne, hanem azért, mert, beírod a googleba miért :P
2010. jan. 16. 00:05
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
Ha neked vizes lisztes topjás, akkor ne egyél ilyet, még baja lesz a kényes kis pocikádnak, aztán bennünket szidsz érte. Vagy én is csináljam tejjel, hogy megfeleljek a közízlésnek és aztán jöttök a kórházba látogatni, mert az allergiám miatt odajutok? :))
2010. jan. 16. 00:05
 28/32 anonim ***** válasza:
73%
30 éve nem volt még válság, de anyum sem csinálta soha tejjel, én is szódával tanultam már tőle. Az allergiám jóval később jött csak ki, előtte egyszer-kétszer csináltam tejjel, de mivel nem úgy szoktam meg, nekem úgy nem jött be.
2010. jan. 16. 00:06
 29/32 anonim ***** válasza:
83%

Az alapanyagokon nem spórolok, mert szokásom, hogy elolvasom a termékek összetevőit, mielőtt megvenném. Hát, az olcsó dolgokban egészen hajmeresztő dolgok tudnak lenni, így inkább hanyagolnám.

Amin spórolok, az a hús, az édesség, és egyéb nassok. Egyébként is úgy gondolom, hogy káros a tipikus magyar "húst hússal"-jellegű étrend. Szeretem a zöldségeket, imádok zöldságleveseket és salátákat kotyvasztani. Olcsó, finom, tápláló. Nem kell minden hétvégén rántott húst enni, meg a reggelihez felvágottat, ennyi a titok.

2010. jan. 16. 00:18
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen,úgy spórolunk,hogy mindig kinyomozzuk hol olcsóbbak bizonyos termékek és ott vesszük meg..!De kaján nem fogunk spórolni,hogy nem eszünk vagy nem az van benne(esetleg kimarad az alapanyag..) ami a kajához kell,mert úgy már nem az igazi!
2010. jan. 16. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!