Válság van :- ( ( Szoktatok spórolni a receptek hozzávalóin? Pl. : palacsinta tej nélkül, galuska tojás nélkül.
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 21:51
11/32 anonim válasza:
Mi már palacsintát se eszünk...
12/32 anonim válasza:
A receptek hozzávalóin nem szoktam spórolni, de sokkal kevesebb kaját vásárolunk, sokkal kevesebb nassit, édességet, és felesleges dolgot. Én ezt egyáltalán nem bánom, mert már fogytam is emiatt pár kilót.. és még jó lenne egy 5-öst leadni.. válság ide vagy oda... nekem lehet, h jót is tett.
13/32 anonim válasza:
Én a palacsintát ha nincs pénzem tejre, bizony vízzel készítem(csapvízzel), és nem ront az állagán semmit, nekem ugyan olyan finom, ha nincs hozzávaló.sőt csak simán cukrot rakok bele lekvár helyett pl.Tudod hiába nem szabad spórolni a kaján, ha rákényszerülsz majd megtudod.Én még a kenyéren is szoktam, magam sütöm, mert olcsóbban kijön.
14/32 anonim válasza:
nekünk nem kell spórolni szerencsére. egyelőre legalábbis. de ételeken egyébként sem spórolnék, mert cukorbeteg vagyok.
15/32 anonim válasza:
23:31-esnek: az otthoni kenyérsütés nagyon jó dolog, én is azt teszem. Olcsóbb is az igaz, de egészségesebb is, és finomabb is.
16/32 anonim válasza:
köszönöm utolsó, és szerintem is egészségesebb, mert nincs tele tartósítószerrel, és nem szárad meg másnapra:)
17/32 anonim válasza:
Palacsintába soha nem tettem tejet, mindig is vízzel csináltam. Nem spórolás, egyszerűen így szeretjük.
Spórolni leginkább azzal szoktam, hogy régebben mindig rendeltünk kaját a munkahelyemen, de már jó ideje hétvégente főzök és itthonról viszek. Kevesebb felesleges kiadás (üdítő, gyorsétterem, nasi), de az alapvető dolgokon és pláne a zöldségen, gyümölcsön nem spórolok, a betegségek, vitaminhiány sokkal nagyobbb bajt és aztán kiadást okozna.
18/32 anonim válasza:
Kaján még nem spóroltunk.
Egy azonban biztos: a nokedliből(galuskából) ki nem hagynám soha a tojást,lehet akármekkora válság..és nem 1 tojást teszek bele,hanem jó sokat.Erre az egyre kényes vagyok.
Ha a palacsintából kivesztitek a tojást meg a tejet,akkor mit süttök? sült lisztet? :)
19/32 anonim válasza:
a palacsintából csak a tejet hanyagoljuk, a tojást nem, bocsi!
20/32 anonim válasza:
Hát a palacsinta tej nélkül nem palacsinta, hanem lisztes-tojásos víz, az nem ugyanaz. Ez olyan, mint a kenyér kovász nélkül, hasonló lehet, de nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!