Egyszerű ételek amiket minennemű főzési tapasztalat nélkülel tudok készíteni?
Figyelt kérdés
Egyedül leszek itthon, vagyis nagyanyámmal (elég válogatós) és nekem kéne főznöm amennyiben főtt ételt akarok enni. Sosem főztem/sütöttem csak rántotthúst krumplival.
17F
2014. aug. 19. 19:38
1/2 anonim válasza:
Van egy olyan oldal, hogy jolkifoztem.hu Beállíthatod a keresőt, hogy könnyű levest akarsz főzni, s kiadja a recepteket. Korábban videon is mutatták a munkafolyamatot, s mindent részletesen leírtak a receptekhez.Most nem látom ezeket. Csinálj főtt tésztákat mártással nyakon öntve, reszelt sajttal!Persze ez nem a nagyi ízlése. Csinálj paprikás krumplit, túrós csuszát, ezek hagyományosak, s nem kell hozzá nagy tudomány. Ha írsz privit, s kérsz receptet, azt is leírom, hogy balról jobbra keverd. persze, ha tudom:)
2/2 anonim válasza:
Keresgélj a receptes oldalakon, aztán, ha megtetszik valami, kövesd a recept leírását. lehet, hogy elsőre nem lesz olyan, mint a képen, de biztosan ehető lesz. A tapasztalatok alapján a következő már jobban fog sikerülni.
beírod, hogy "étellap.hu " itt több tucat receptes oldalra kattinhatsz.
Előbb-utóbb ráérzel a főzésre, és az első sikerek után már boldogan fogsz főzni magadnak és a nagyinak sem lesz kifogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!