Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű ételek amiket minenne...

Egyszerű ételek amiket minennemű főzési tapasztalat nélkülel tudok készíteni?

Figyelt kérdés

Egyedül leszek itthon, vagyis nagyanyámmal (elég válogatós) és nekem kéne főznöm amennyiben főtt ételt akarok enni. Sosem főztem/sütöttem csak rántotthúst krumplival.

17F

2014. aug. 19. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Van egy olyan oldal, hogy jolkifoztem.hu Beállíthatod a keresőt, hogy könnyű levest akarsz főzni, s kiadja a recepteket. Korábban videon is mutatták a munkafolyamatot, s mindent részletesen leírtak a receptekhez.Most nem látom ezeket. Csinálj főtt tésztákat mártással nyakon öntve, reszelt sajttal!Persze ez nem a nagyi ízlése. Csinálj paprikás krumplit, túrós csuszát, ezek hagyományosak, s nem kell hozzá nagy tudomány. Ha írsz privit, s kérsz receptet, azt is leírom, hogy balról jobbra keverd. persze, ha tudom:)
2014. aug. 19. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Keresgélj a receptes oldalakon, aztán, ha megtetszik valami, kövesd a recept leírását. lehet, hogy elsőre nem lesz olyan, mint a képen, de biztosan ehető lesz. A tapasztalatok alapján a következő már jobban fog sikerülni.

beírod, hogy "étellap.hu " itt több tucat receptes oldalra kattinhatsz.

Előbb-utóbb ráérzel a főzésre, és az első sikerek után már boldogan fogsz főzni magadnak és a nagyinak sem lesz kifogása.

2014. aug. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!