Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A gesztenyepürénél kell-e a...

A gesztenyepürénél kell-e a gesztenye alá is tejszínhabot tenni, vagy csak fölé? Eredetileg kell-e csokolédéreszeléket szórni a tejszínhabra?

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 19:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat;igazán nem volt szándékomban ádáz vitát kelteni,tényleg csak azt szerettem volna tudni,hogy eredetileg hová került és mi.

Bár tudom,hogy manapság nem divat,de azért talán jobb,ha az eredetihez hűen készítjük el az ételeket,még azokat is,amiknek nincs speciális neve,mint pl.a Gundel palacsinta.

2014. aug. 18. 00:52
 12/15 TappancsMancs ***** válasza:
A gesztenyének és a tejszínhabnak van egy klasszikus aránya. Én mindkettőt szeretem :) mégsem kell rá végtelen sok thab. Ez a legfontosabb az arányai. Utána jön hogy mennyire keverjük váltogatjuk a kettőt, pár réteg nem árt neki.
2014. aug. 19. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
Én teszek alá,és fölé is! A tetejére nem csokit szórok, hanem a maradék gesztenyemasszából reszelek rá.
2015. máj. 19. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 K...László ***** válasza:
Bicskával, mint a szalonnát, és aztán a pofámba fújok egy pöffentés valódi thabot :-) Valaki a teát is úgy issza, hogy a filtert a szájába veszi és a meleg vizet ráissza.
2017. jan. 4. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
2017. jan. 4. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!