A fagyasztott gesztenyemasszához kell tenni még valamit, ha hókiflibe szánom? Vagy csak simán kiengedni és feldarabolni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 13:06
1/4 anonim válasza:
Ha habtejszínnel kikevered, sokkal finomabb.
2/4 anonim válasza:
Mi cukorral kevertük símára-habosra, utána töltöttük meg vele a hókiflit és hasonlókat.
3/4 anonim válasza:
Felengeded a gesztenyemasszát, krumplinyomón átnyomod, vagy lereszeled és ha van rumod, azzal ízesíted, más nem kell bele, legfeljebb egy kis porcukor ha nem találod elég édesnek.
4/4 anonim válasza:
A hókiflibe elég csak villával szétnyomkodni (kiengedve), kis tejszínnel lazítani , esetleg még rum, vagy rumaroma is mehet bele.Tulajdonképpen valóban massza, csak gesztenyepürének szoktam "kukacosítani". Annak pedig félfagyosan leszerelem egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!