Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott gesztenyemasszáh...

A fagyasztott gesztenyemasszához kell tenni még valamit, ha hókiflibe szánom? Vagy csak simán kiengedni és feldarabolni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 18. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha habtejszínnel kikevered, sokkal finomabb.
2013. dec. 18. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi cukorral kevertük símára-habosra, utána töltöttük meg vele a hókiflit és hasonlókat.
2013. dec. 18. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Felengeded a gesztenyemasszát, krumplinyomón átnyomod, vagy lereszeled és ha van rumod, azzal ízesíted, más nem kell bele, legfeljebb egy kis porcukor ha nem találod elég édesnek.
2013. dec. 18. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A hókiflibe elég csak villával szétnyomkodni (kiengedve), kis tejszínnel lazítani , esetleg még rum, vagy rumaroma is mehet bele.Tulajdonképpen valóban massza, csak gesztenyepürének szoktam "kukacosítani". Annak pedig félfagyosan leszerelem egyszerűen.
2013. dec. 18. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!