Fagyasztott szilvából hogy készítsek lekvárt, dzsemet? Lehetőleg dzsemfix nélkülit írjatok! Ki-hogy szokta?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2013. okt. 2. 09:26
1/1 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a frissböl.
A szilvát tedd valamilyen edénybe, amikor nagyjából kiolvadt, akkor elkezded fözni (vagy a sütöben sütni) és jópár, legalább 4-5 óra után teszel hozzá kilónként 30 dkg cukrot, meg esetleg fahéjat is. összeforrósítod és alaposan kimosott csavaros tetejü üvegekbe töltöd. NEM kell hozzá semmiféle tartósítószer, csak tisztán kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!