Fagyasztott marha felsálból lehet csinálni hagymás rostélyost?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 14:11
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
Azér tettem fel a kérdést mert ,ha kiengedett a hús akkor utána ugye még 2-3 napra pácolni kell : és nem voltam biztos ,hogy lesz e így baja a húsnak :
2013. szept. 23. 15:15
5/7 anonim válasza:
Mondjuk én 3 napig nem pácolnám a helyedben. Rendes éttermi konyha körülmények között, és friss alapanyagokból elkészítve nem kéne gondot okoznia a 3 napos pácnak, de otthon a konyhában ez kicsit sok. Könnyen megbüdösödhet.
6/7 anonim válasza:
Dehogy sok, nyugodtan pácold, főleg akkor, ha frissen véve fagyasztottad le, nem ült egy hetet már nálad előtte.
Egyedül arra figyelj, hogy az olaj teljesen ellepje és SEHOL (üveg alján, szeletek között, oldalt, stb.) ne legyenek légbuborékok beszorulva, mert ott tényleg megromlik. Lefóliázott/lefedett üvegedény a legjobb, műanyag annyira nem nyerő ilyen hosszú időre.
Sok sikert!
7/7 anonim válasza:
A hagymás rostélyost szükségtelen pácolni. Ha kiengedett a fagyos hús, nyugodtan neki lehet állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!