Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az lenne a problémám, hogy...

Az lenne a problémám, hogy amikor a natúr halfilét (fagyasztott) belerakom az olajba és megsütöm, akkor nagyon megszívja magát az olajjal. Mit tegyek hogy ne legyen túl olajos a hal?

Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
remélem nem úgy gondoltad ,hogy fagyasztva sütöd . Ha kiengedet papír törlővel töröld száraz.Ha lisztbe forgatod ,mindkét oldalát akkor nem szívja meg magát annyira .
2013. nov. 10. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a halat teljesen kiengedem, papírtörlővel letörölgetem róla a nedvességet. Besózom és én nem lisztbe, hanem csak simán zsemlemorzsába szoktam forgatni. Ropogós, de nem olyan nehéz, mint a rendes panír. Ha meg nem akarsz rá semmit, akkor én megpárolnám fűszerrel, fehérborral, esetleg sütőzacskóban megsütném.
2013. nov. 11. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!