Az lenne a problémám, hogy amikor a natúr halfilét (fagyasztott) belerakom az olajba és megsütöm, akkor nagyon megszívja magát az olajjal. Mit tegyek hogy ne legyen túl olajos a hal?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 20:43
1/2 anonim 



válasza:





remélem nem úgy gondoltad ,hogy fagyasztva sütöd . Ha kiengedet papír törlővel töröld száraz.Ha lisztbe forgatod ,mindkét oldalát akkor nem szívja meg magát annyira .
2/2 anonim 



válasza:





Én a halat teljesen kiengedem, papírtörlővel letörölgetem róla a nedvességet. Besózom és én nem lisztbe, hanem csak simán zsemlemorzsába szoktam forgatni. Ropogós, de nem olyan nehéz, mint a rendes panír. Ha meg nem akarsz rá semmit, akkor én megpárolnám fűszerrel, fehérborral, esetleg sütőzacskóban megsütném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!