Fagyasztott marhahúst kiolvasztás után hogyan érleljük v. pácoljuk ha egészben szeretnénk megsütni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 09:00
1/2 anonim válasza:
Olajos, fűszeres pácban legalább egy napig.
Babér, bors, borókabogyó, amit én szoktam használni. mély tálba tenni, és többször megforgatni az érlelési idő alatt.
Sót nem teszek a pácba, csak sütés előtt sózom.
2/2 anonim válasza:
Olajos mustáros pácban :és 3-4 napig pácolni :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!