Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott marhahúst kiolvasz...

Fagyasztott marhahúst kiolvasztás után hogyan érleljük v. pácoljuk ha egészben szeretnénk megsütni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 5. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Olajos, fűszeres pácban legalább egy napig.

Babér, bors, borókabogyó, amit én szoktam használni. mély tálba tenni, és többször megforgatni az érlelési idő alatt.

Sót nem teszek a pácba, csak sütés előtt sózom.

2013. dec. 5. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Olajos mustáros pácban :és 3-4 napig pácolni :
2013. dec. 5. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!