Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A fagyasztott zöldség kiolvasz...

A fagyasztott zöldség kiolvasztás után elveszíti vitamintartalmát?

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 14:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A vitamintartalom az oxidáció miatt csökken a zöldségekben. Tehá, ha felolvasztás után felhasználod, akkor nem csökken, ha felolvasztva hagyod, akkor fokozatosan bomlik le. Ugyanez történik a friss zöldséggel is.
2009. szept. 13. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!