Rántott sajtot szeretnék készíteni, fagyasztott sajtból? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Kiolvasszam előtte a sajtot, vagy még fagyott állapotában panírozzam duplán és utána forró olajban süssem?2011. júl. 14. 21:26
1/7 anonim válasza:
mindenhogy jó,de finomabb ha előtte kiolvasztod ;)
2/7 anonim válasza:
NE olvaszd ki, mert igy kevésbé fog kifolyni sütéskor.
3/7 anonim válasza:
olvaszd ki
és dupla pannírral csináld és ne szurd ki a villával véletlenül se.
Egy fiú.
4/7 anonim válasza:
ha nem panírozza be eléggé max akkor folyhat ki,de szerintem nem olyan b@lfasz..
5/7 anonim válasza:
Liszt-tojás, liszt-tojás és ezután a zsemlemorzsa vagy amiben gondolod forgasd meg.
6/7 anonim válasza:
Nem kell kiolvasztanod,a sajt gyorsan olvad!
A többiek javaslataihoz hozzáfűzném,hogy forró olajban süsd(de ne égessen),kevésbé meleg olajban a panír hólyagosodhat ,és könnyebben megnyílik!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én is úgy gondoltam, hogy nem olvasztom ki :) köszi szépen!
2011. júl. 15. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!